OVER

Wie Zijn We

Met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van de fysische toegangscontrole, is AlmaGates opgericht om de toenemende vraag naar veeleisende fysische beveiliging te beantwoorden. 

Vandaag zijn wij een trotse fabrikant van innovatieve en gepatenteerde Trackless Speedgates die gebruikt worden in allerhande beveiligingsprojecten en sectoren. Wij bieden volledige toegangsbeveiligingsprojecten aan volgens uw bedrijfsrichtlijnen en normen via een wereldwijd netwerk van lokale implementatiepartners.

Wat We Waarderen

Om onze klanten hun perimeterbeveiliging te waarborgen, starten we ons ontwikkelingsproces steeds door ons 3S-model in het achterhoofd te houden. Dit houdt rekening met de volgende belangrijke ontwerpprincipes.

Hoe We Werken

De kernactiviteit van AlmaGates is het creëren, ontwerpen en produceren van hoogwaardige SpeedGates en commercialiseren via een netwerk van lokale dealers over de hele wereld.

Dit stelt ons in staat om de oplossingen die we op de markt brengen continu te verbeteren en optimaliseren. Ons gecertificeerd dealernetwerk - met elk een grondig en regelmatig opgeleid personeelsbestand - zorgt voor de installatie en het onderhoud van het eindproduct.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een lijst met dealers in uw land!

Interesse om een dealer van AlmaGates te worden?

We zijn constant op zoek om ons distributienetwerk uit te breiden met betrouwbare dealers in de gate-, hekwerk- en toegangscontrolesector.

Het is zo simpel als het invullen van het contactformulier en een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op. In korte tijd bent u op weg om een AlmaGates dealer te worden.

Copyright 2019. AlmaGates

  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey Twitter Icon
AlmaGates