TRACKLESS PREMIUM

De AlmaGates Trackless Speedgate Premium is een state-of-the-art snelvouwpoort ontworpen voor frequent gebruik in alle sectoren. Deze poort vervangt de combinatie van een schuifpoort en een slagboom bij toegangspunten in uw perimeter en biedt daarbij een hoge graad van veiligheid tegen ongewenste toegang van voertuigen of personen tot uw bedrijfsterrein.

Deze snelle opvouwbare poort bestaat uit twee verticale zuilen waar telkens twee samenvouwende poortvleugels zijn aan opgehangen. Deze volledig trackless speed gate is enig in haar soort die functioneert zonder gebruik van bovengeleiders, ondergeleiders of aandrijfstangen die zich bevinden buiten de poortstructuur.  Dit vergemakkelijkt de installatie en het onderhoud aanzienlijk.
 

AlmaGates ontwikkelde – in samenwerking met een spin-off van de universiteit van Leuven (KUL) – een unieke en gepatenteerde plug & play aandrijving om vouwpoorten te bedienen. Deze aandrijving biedt 100% betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid.  Bovendien heeft de aandrijving weinig tot geen onderhoud nodig terwijl de operationele levenscyclus duidelijk boven de marktstandaard ligt.

De in brons gegoten scharnieren zijn ontwikkeld voor intensief gebruik en laten een persoonlijke invulling van elke poortvleugel toe zonder de werking van de snelvouwpoort negatief te beïnvloeden of de levenscyclus van de poort te verkorten. 

 

Tijdens de ontwikkelingsfase was het design & estetisch aspect van de Premium speedgate een belangrijk element.  Dit komt tot uiting in het zeer beperkte aantal bouten en schroeven, evenals de beschikbaarheid van de speed gate in alle standaard RAL kleuren.
U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken op uw bezoekers.

Belangrijkste kenmerken van Trackless Premium

Technische Specificaties

PREMIUM

- Doorrijbreedte: 

- Poort hoogte: 

- Buitenkader vleugel: 

- Opvulling vleugel: 

- Kolommen:   

 

- Aandrijving:

- Constructie: 

- Kleuren:

- Scharnieren:

- Sturing:

4 of 6 meter

2.5 meter (andere afmetingen op aanvraag)

80 x 80 x 3mm

40 x 40 x 2mm (verticale spijlen). Andere vulling mogelijk.

300 x 420mm

Gesloten electro/mechanische unit met AlmaGates gepatenteerde Plug & Play aandrijving

Volledig gelast, zwaar staal, volbad verzinkt

Beschikbaar in alle standaard RAL kleuren

Hoge performantie, legering van brons en aluminium met roestvrij stalen pen en HmpE-bus

FEIG controller met AlmaGates programma

Op zoek naar een instapmodel?
Bekijk ook eens de Trackless Comfort versie

Nog vragen?

Stuur ons uw contactgegevens en wij contacteren u om al uw vragen te beantwoorden.

Copyright 2019. AlmaGates

  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey Twitter Icon
AlmaGates